underbara skottland

inlägget är i samarbete med bubbleroom och innehåller adlinks

just nu befinner jag mig i Skottland och Edinburgh närmare bestämt. Det är en pressresa tillsammans med visit Britain och denna gång gick resan till Skottland. Ett land som jag velat besöka sedan jag såg första avsnittet av Outlander. Någon mer som känner igen sig? Jag har allafall fått se så mycket fint redan och för varje bild så blir jag bara mer och mer kär. Mycket beror nog på att det just nu är jul och dom har helt klart anammat julen.

denna ljuvliga kofta hittar ni HÄR!

Processed with VSCO with ss3 preset
alltså det är så vackert, nästan svårt att fånga det på bild 😀 skickar med vloggen från resan så får ni se även den 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *