mysiga tröjor

inlägget är i samarbete med bubbleroom och innehåller annonslänkar

färgen på träden har gått från grönt till gult, vindarna är inte längre varma och mornarna är kyliga och ibland helt krispiga. Jag gillar det, även om värmen helt klart är det jag gillar allra bäst. Men om vi nu ändå skall leva i kyla under ett par månader kan vi lika gärna göra det med snygga goa tröjor. Bubbleroom har som ni redan vet mängder av fina tröjor. Märken i mängder och helt enkelt något för alla 🙂 Här nedan kommer några av mina favoriter!

denna är så ljuvlig 😀 ni hittar den HÄR!

Denna tröja har jag i två olika färger och denna gröna är såååå fin 😀 ni hittar den HÄR! 

3 kommentarer

  1. Vad har du för fin mascara? Den är urtjusig!

    1. Jennifer Reinhold

      loreal 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *