summer lovin’

inlägget är i samarbete med Bubbleroom & innehåller annonslänkar

hej alla hoppas ni mår bra och har ni fått sommarlov, hoppas ni njuter till max 🙂 vi har precis fått sommarlov och det är så underbart. Samtidigt som skolan slutade blev det också lite värme. I samband med detta fick jag också chans att plocka fram lite fina sommarplagg. Det jag gillar med Bubbleroom är att det finns så himla mycket olika märken, kläder och stilar. Det finns verkligen något för alla. Det är också snabba med leveransen vilket kan vara bra om man kommer på i sista sekund att något saknas i garderoben 🙂 Här kommer en outfit från idag, så ljuvligt att inviga shorts och linne 😀

shortsen hittar ni HÄR och linne HÄR!

1 kommentar

 1. JĂ€ttefin outfit
  MÄste bara frÄga dig..
  Skulle du kunna tÀnka dig att sÀlja den vita klÀnningen som du hade förra Äret med grÄ och gula blommor och volanger? FrÄn bubbleroom
  Tacksam för svar
  VĂ€nligen
  Angela

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *