blixtar och dunder

inlägget är i samarbete med Bubbleroom och innehåller annonslänkar

Igår var vi verkligen en dag i vädrets tecken. Från strålande sol och världens åska på bara några minuter. Jag och Hailey var ute och red och vi han inte ens in i stallet innan himlen öppnade sig och regnet tog över hela gårdsplanen. Jag som tyckte att jag var smart och hade både stylat hår och smink inför kvällens middag såg mer ut som en dränkt katt efter 3 min. Men viktigast var att få in alla hästar innan åskan tog vid ordentligt. Jag fick snällt blåsa håret och fixa ordning sminket innan jag åkte ner till Göteborg. Det var en jobbmiddag med massa trevliga människor, vi åt på Norda som ligger i samma hus som Clarion Post. Min outfit igår kommer från bubbleroom och var en härlig jumpsuit.

ni hittar den HÄR!

Denna bild togs innan vi åkte till stallet, klarblå himmel, helt galet hur vädret kunde skifta så otroligt snabbt.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *