Vi åker till Danmark

inlägget är i samarbete med Visit Denmark

Förra året åkte vi till Danmark på en liknande resa, men denna gång styrde vi bilen ner mot Legoland i Billund. Har ni varit där? för oss är det första gången. Det är så himla smidigt att åka från Göteborg med Stena line och över till Fredrikshavn. Det tar ca 3 h och på den tiden hinner vi äta frukost, kika i affärer och hänga på The Reef bar. När vi lämnade Fredrikshavn bestämde vi oss för att käka lunch i Aalborg. Jag var där för några år sedan och jag vet att de har en urmysig Street food market där. Vi var framme passande till lunch och det var precis lika bra som sist jag var där, kan varmt rekommendera det!

5 bästa tips för att få en lyckad resa till Legoland

  1. Ta båten över, Stena Danica har allt en familj kan önska. Härliga restauranger, The Reef Bar, Affärer mm.
  2. på vägen ner besök Aalborg food market, the Lighthouse
  3. Besök Givskud Zoo, super mysigt i alla väder.
  4. ha minst 1 dag på Legoland och bo gärna på det nya hotellet
  5. Passa på att besöka både Lalandia och Lego House

ser ni hur ljuvligt. Ni kommer också att se i nästa vlogg hur coolt det är runt omkring. Efter Aalborg åkte vi till Givskud ZOO, tyvärr är vädret inte det bästa idag så vi fick hålla oss i bilen. Men det var nästan en ännu större upplevelse att åka som på safari genom parken, med alla djur runt omkring en. Det första vi kom till var en mula som fölade. Hur otroligt och vackert! Vi kommer helt klart att åka tillbaka hit och besöka parken när det är lite varmare! Nu är vi på Legoland Billund Resort och skall snart äta frukost.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *