uv kläder to die for

inlägget är i samarbete med Babyshop och innehåller annonslänkar

ljuset och solen har verkligen kommit och förgyllt våra dagar. Vi som har häst är överlyckliga när hagarna är torra och hästarna kan vara ute längre. Med tanke på hur sommaren var i fjol tänker jag bunkra upp med uv kläder redan nu. Man kan ju bara hoppas att det blir precis lika skönt iår som förra året. Märket kuling som säljs hos Babyshop har så otroligt fina uv kläder till både killar och tjejer. Jag gillar de där romantiska färgerna med lite volang. Även om man smörjer sina barn är det ändå viktigt att använda extra skydd, solens strålar är starka och man kan faktiskt inte vara försiktig nog 🙂

alltså ser ni hur söta dessa är ?!?!?! de säljs också till ett rimligt pris 🙂 ni hittar alla uv kläder från kuling HÄR!

4 kommentarer

 1. Fy fasen va sött

  1. Jennifer Reinhold

   jaaa 🙂

 2. Åh! Så himla fina! <3

  1. Jennifer Reinhold

   eller hur 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *