vårkläder till barnen

inlägget är i samarbete med Babyshop och innehåller annonslänkar

solen lyser så fint ute, jag själv sittet inne och arbetar som bara den 😀 men det är ändå underbart, förutom fönstren som ser helt bedrövliga ut haha. Jag beställde hem lite nya vårkläder till kidsen i veckan och något jag inser är att barnen tusan växer som bara den 😀 Hailey är närmare 1,30 cm lång och Chloe är 1,05 ish. Kan nästan inte förstå att vi har en 8 och en 4 åring i huset, när blev de såhär stora?? Babyshop har ett stort utbud av mängder av snygga plagg, både till stora och små barn 🙂

lilla söthönan var så nöjd med sina nya plagg 😀 Ni hittar dessa och massor av andra fina plagg HÄR!

2 kommentarer

  1. Så himla fin topp!

    1. Jennifer Reinhold

      tack <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *