Vego middag

Inlägget är i samarbete med Middagsfrid

Middags maten på veckordagarna är minst sagt ett gissel här hemma. Jag har idetorka minst en gång varje vecka och det är så lätt att hamna i samma mönster och äta samma hela tiden. Nu har Robin också gått och blivit vegetarian vilket gör att man får tänka dubbelt. Här hemma är det främst Robin som handlar och lagar mat, men om jag får bestämma tycker jag att matkassar är superduper. Vi har fått möjligheten att testa Middagsfrids matkassar och denna gång Vegokassen. Jag har inte ont av att äta Vegetariskt, men kommer ändå att fortsätta äta kött. Men jag tror på en blandning av olika födoämnen.

Jag tycker att denna veckas vegokasse från Middagsfrid har varit rolig och med många nya rätter. Precis som jag skrev ovan så hamnar man lätt i samma mönster och denna vecka har vi gjort massa nya rätter som vi i hela familjen gillat. Jag gillar också att mängden av den mat vi fick hem var ekologisk. Vi handlar mer eller mindre enbart eko vilket jag tycker är viktigt, främst ur en miljösynpunkt. Sen är det också så smidigt att få maten hemkörd och slippa trängas i blöta butiker. För nu när snön smälter är det så blött och halt inne i mataffärerna.

Matfrid har en prenumerationstjänst utan bindningstid vilket är toppen, man slipper tänka och maten dyker upp när den ska. Andra fördelar har jag nämnt ovan, men att slippa planera maten, få ny inspiration och testa annat än det som lagas om och om igen. Gillar också variationen av kassar.

Via DENNA länk får ni 200 :- rabatt

2 kommentarer

  1. Vi äter massor av vegetarisk mat, jag och mitt(vårt) barn. Min sambo steker pyttipanna! 😂

    1. Jennifer Reinhold

      sååå gott 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *