Flower power

Inlägget är i samarbete med Bubbleroom och innehåller annonslänkar

våren är inte på ingång, inte så långt ögat kan nå. Men det är helt klart ljusare nu på dagarna och solen är ändå varmare än vad den var igår 🙂 jag kan inte låta bli att klä mig i ljusare färger och ändå njuta av kylan som biter i. Jag tycker nog ändå att det är skönare när det är ett par minus och klart än när det är runt nollan och fuktigt. Gårdagens outfit kommer från Bubbleroom och jag älskar att blommiga mönster fortfarande håller i sig.

BYXA//TOPP

min bil behöver helt klart en tvätt, både invändigt och utvändigt. Det är hopplöst när vädret slår om, vägarna blir sååå skitiga.

2 kommentarer

    1. Jennifer Reinhold

      tack 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *