julafton på ingång

inlägget innehåller annonslänk från bubbleroom

det närmar sig julafton med stormsteg och jag har nästan svårt att hänga med. Det kändes som det nyss var oktober. Men jag kan villigt erkänna att jag ändå är ganska glad över att både okt och nov gick snabbt förbi. Jag vet inte, men det känns som just dom månaderna är väldigt sega. Dock vill jag inte påstå att januari och februari är speciellt roliga dom heller :p men det går åtminstone åt ljusare tider. Granen står allafall inne nu och jag hoppas att den överlever innan jul, vi skulle nog väntat liiiite till, men barnen tjatade så mycket att vi inte hade något val.

alltså dessa gröna byxor jag får inte nog, men en ny favorit här hemma är helt klart detta vinröda linne från samsoe samsoe 😀 Ni hittar de HÄR !

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *