drömmig jul

inlägget är i samarbete med bubbleroom och innehåller annonslänkar

det känns helt galet att det nu är november och snart december. Resan vi nyss gjort har verkligen snabbat på den här hösten. Vädret på västkusten är milt och grått, jag önskar nog hellre kyla och snö. Det känns som att alla är inne lite i en dipp, både vuxna och barn. Jag själv har en hel del värk just nu vilket är krävande, men snart är julen här, en högtid jag älskar. På tal om julen vill jag tipsa om lite fina julplagg. Bland annat en klassisk röd klänning men också ett klädset som jag matchat upp med röda läppar 😀 perfekt till julbordet men även på julafton såklart 😀

hur snyggt 😀 ni hittar det HÄR och skärpet söker ni bara på Bree Belt 😀 

Denna röda klänning glittrar sååå fint, mjuk på insidan och lägger sig fint runt kroppen 🙂 ni hittar den HÄR!

1 kommentar

  1. Vacker!
    Vilken storlek har du?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *