Chloe vill fortfarande ha en lillasyster 💞

inlägget  är i samarbete med baby alive och hasbro

Återigen har vi fått möjligheten att testa en av Baby Alives fantastiska dockor. Jag vet inte om ni minns, men jag och Chloe gjorde en film för några månader sedan, där vi lekte med en av deras dockor. Just den hade fokus på blöjor och hur man tar hand om ett litet barn som äter, kissar och bajsar. Denna docka som vi fick testa den här gången skall föreställa ett litet äldre barn. Likt Chloes ålder, där man skall lära sig gå på pottan, tvätta händerna och dansa. Chloe fullkomligen älskar dockan, så även Hailey. Som ni ser på filmen tar Chloe allt med dockan på så stort allvar. Jag upplever att hon utvecklar sin kognitiva förmåga att ta hand om andra människor.

Jag gillar hur utvecklingen går framåt och att det skapas leksaker som påverkar det egna barnets utveckling. Chloe gjorde likheten mellan sig själv och dockan vilket var så gulligt. Dockan är verkligen sanningsenlig och man märker att dom tänkt till, med allt ifrån tal och när dockan gör de olika momenten. Precis likt det egna mönstret man har. Kolla gärna på filmen och se själva.

Hoppas att ni gillar filmen, ni hittar all info via länken 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *