snart oktober

inlägget är i samarbete med bubbleroom och innehåller annonslänkar

alltså vad hände? det är snart oktober månad och jag hänger inte alls med. Det är det obehagliga med tiden, att den alltid går så himla fort. Hinner man ens stanna upp och reflektera och njuta av stunden. Det är nog mitt största problem, att inte njuta av nuet. Det behöver jag öva mkt mer på. Men något som då är bra är att ta bilder och se tillbaka. För någon vecka sedan, när hela sverige fick sin sista dos av värme passade jag på att ta lite fina bilder ihop med amplifyphoto 😀 solen var varm, värmen var underbar och jag längtar till nästa sommar. Tänk om vi kunde få sådana här sommrar som vi haft iår, varje år 😀

en höstfavorit, ni hittar kläderna via länkarna TOPPEN//KJOLEN

detta set lever jag i, perfekt att åka långt i bilen eller en flygresa. Som att gå runt i pyjamas fast på ett classy sätt 😀 ni hittar det HÄR !

ha en fin dag alla !!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *