summer days

inlägget innehåller annonslänkar och är i samarbete med bubbleroom

Alltså kan man annat än att älska det väder som bjuds just nu. Vi har det varmare i sverige än vad det är nere i malaga, det säger ett och annat om hur otroligt ovanligt detta är. Men jag tänker njuta så länge det varar, vem vet om det kommer att regna hela juni/juli/augusti. planen idag är att åka upp till min mamma och pappa, dom är pool så där kan man ligga och njuta hela långa dagen. Sen är det packning som gäller inför guldtuben imorgon 😀 jag och tjejerna kommer att ha klänningar från ida sjöstedt 😀 det är så himla kul att hon satsat på mini me kläder 😀

här är outfiten från förra året 😀 även då ida sjöstedt 😀 ni hittar alla nyheter och fina klänningar HÄR sen har bubbleroom så himla mycket fint just nu för den som söker sommar/bal eller vanliga basplagg 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *