överaskar hailey med ett minne

inlägget är i samarbete med önskefoto

Något jag alltid gör efter en semester, speciell fotografering eller högtider är att framkalla bilder och fotoböcker. Vi har så många fotoböcker från olika resor och barnen älskar att kika i dom. Jag minns själv när man var liten och mamma framkallat bilder, bästa känslan. Med koden REINHOLD30 får ni 30 % på hela sortimentet (gäller ej studentplakat eller presentkort). med ett enkelt klick kan ni skapa era egna minnen, deras offline program kan jag varmt rekommendera som jag visar i filmen. Då kan man i lugn och ro skapa och sedan med ett klick beställa. så in och besök önskefoto.se och skapa era minnen idag!

2 kommentarer

  1. Det är så fint och det är jätte bra att ni sparar på olika bilder så barnen jag ha nått att minnas när bli större älskar er❤️👍🏻

    1. Jennifer Reinhold

      tack fina du <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *