barfota i mörket med stjärnorna ovanför huvudet

Jag är en skapande själ, för en sekund står jag helt ensam ute på gatan där jag bor och ser stjärnorna lysa ovanför mitt huvudet. vinden är varm, tankarna är många, men jag vet att precis i denna sekund är jag fri. fri att tänka, fri att känna, ingen kan ta det ifrån mig. Jag har alltid haft varit en tänkande person, en person med ett sprudlande yttre och ett snurrande inre. vem är jag? vad vill jag? hur kommer det bli sen? jag ser så mycket likheter med mina nära men också så mycket olikheter. vart kommer alla dessa tankar ifrån, hur blev jag den person jag är idag? min filosofiska sida lyser så starkt, likt idag och jag finner lusten att skriva.

fri att tänka, fri att känna, ingen kan ta det ifrån mig

att känna värmen mot min kind, att höra andetagen från mina barn, att få min kind struken av min man. snart 30 år gammal vet jag ännu inte vem jag är. det jag vet är att jag är lycklig, lycklig som får vara den jag är och att få leva så som jag vill. Ingen kan styra mitt liv, mina beslut. Tänk om alla vilsna själar kan få leva så, tänk vad många liv vi hade kunnat rädda om vi bara hade lyssnat. Ingen skall behöva avsluta sina liv för att få ro. Ingenting är något värt om vi inte får lov att vara dom vi är. Gay, straight, bi eller trans, vad spelar det för roll, viktigast är väl ändå att få vara lycklig?

Gay, straight, bi eller trans, vad spelar det för roll, viktigast är väl ändå att få vara lycklig?

Jag har den senaste tiden tänkt, tänkt så otroligt mycket, jag älskar att skriva. Jag vill inte påstå att jag är speciellt bra på det, jag är bättre på att prata. Men det är genom orden jag kan nå fram. Jag vill göra skillnad, jag vill skapa hopp, tro och glädje. För vad är egentligen värt om vi alla går och är olyckliga? även om vi skapar hits efter hits, eller om vi släpper bok efter bok, ingen kommer tacka dig när du inte finns mer. Vi förlorar nära och kära varje dag, vissa står det om i tidningen och vissa glöms bort. Men även om det inte syns, är sorgen från en förlorad vän alltid lika stor.

Nu är det dags att på riktigt lyssna på er själva, välj vägen som gör dig lycklig och kom ihåg att det bara är du som kan skriva din egen framtid!

godnatt..

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *