äntligen sommar

Detta inlägg är i samarbete med Chilli

Nu kommer våren med storm och sommaren står inför dörren. Vi flyttade som ni vet till nytt hus i november och att få inreda en ny altan och nya uteplatser är verkligen så himla kul. Dock saknar jag vårat uterum lite då just uterummet var en grym förvaring. Så något vi måste investera i är en ny dynbox. Vi hade en dynbox innan vi byggde uterummet och det är otroligt smidigt. Både för att skydda dynor mot solen men också mot all nederbörd, livslängden på dynorna ökar markant om man är rädd om dom.

Chilli har flera snygga dynboxar, en favorit är den som ser ut som trä och är i vitlasyr. Den skulle passa perfekt hos oss 😀 sen finns det också klassiska i rotting som aldrig går ur tiden 🙂 Jag hoppas att det blir en riktig pang sommar med massa sol och härliga grillkvällar. Min favorit är alltså vita dynboxar, men vilken är er favorit? Förutom att fixa uteplatsen och med bra förvaring är jag också så pepp att inreda vår altan med allt fint 😀 något jag vill investera i längre fram är ett utespa också 😀 Tänker er en sommarkväll, lite dimmigt och att bubbla i ett varmt bad. Utespa är också något som är super på vintern, när snön faller 😀 Vi får se om det blir iår eller om vi satsar på det till nästa år.

Om ni har tips på bra utespan får ni gärna maila eller skicka en kommentar nedan 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *