Framme i kläppen

Man får nästan nypa sig i armen för att förstå att vi äntligen är uppe i sälen igen. Vi åker som ni vet alltid v 3 men detta året blev det även v 14 😀 Hela resan är i samarbete med Kläppen ski resort och vi är mer än taggade. Jag har faktiskt aldrig varit här och vi ser så fram emot att testa denna skidort. Vi har precis installerat oss i stugan och solen bränner utanför 😀 Resan upp gick fint och man känner så väl att barnen är äldre och att resa blir inte längre jobbigt. Jag har följt kläppens jobb i två års tid nu och det har hänt så himla mycket. Jag kom i kontakt med Noppa (marknadsansvarige) under barnmässan för 2 år sedan och sedan dess har vi hållit kontakten till och från. Jag måste säga att de gjort ett grymt jobb med sociala medier och verkligen lagt energi på att dela allt som händer på fjället. Deras gondoler är väl det som dragit mest, men också hela utformningen av olika faciliteter.

vi stannade i Sunne på selma spa och åt lunch på vägen upp. Jag har aldrig varit där innan men oj så fint 😀 dit måste vi åka på spa : D Vi kommer att vlogga under resan och självklart finner ni allt på vår youtube kanal, glöm inte att prenumerera!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *