vårig outfit

inlägget innehåller annonslänkar från Bubbleroom

Igår hade vi babyshower för fina Mickan och Daniela. De ska ha barn med bara 1 veckas mellanrum så en babyshower var minst sagt på sin plats nu 😀 Jag älskar allt som ha med överraskningar och party att göra 😀 så när vi fick inbjudan till denna tillställning frågade jag ödmjukt, hur bananas man fick gå. Tjejerna blev allafall jättenöjda och jag beställde som alltid från myperfect day, de har verkligen allt man kan önska där. Det jag gillar mest är att man kan shoppa utifrån tema, allt samlat på en och samma plats. En annan tjej som också var med hade haft dop veckan innan och med temat Hello World och hade lite dekorationer kvar, så vi valde att komplettera med just hello world temat.

magiskt fin tårta gjord av karolinas mamma 😀

min outfit för dagen var från Bubbleroom, en snygg spets BODY, vita BYXOR och tröja från tidigare kollektioner 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *