sommar sommar sol

Inägget är i samarbete med Bubbleroom & innehåller annonslänkar

Ja man kan ju inte låta bli att hoppas på en pang sommar. Nu när vintern varit så lång tidvis otroligt kall borde väl ändå sommaren bli smashing hot? Vi har två resor inplanerade utomlands så lite sol blir det förhoppningsvis om sverige sviker 🙂 För en vecka sedan fick jag hem ett paket från bubbleroom med lite somriga plagg, jag stod verkligen i valet och kvalet om jag skulle beställa ännu mer varma tröjor och mörka byxor. Men nä, denna gång kände jag all in för vår och sommar 🙂 Jag har även snöat in mycket på baddräkter vilket är jättekul 🙂 Jag slänger in lite outfits nedan 😀

Omlottkjolen är tillbaka 😀 hur snygg är inte denna ?! LÄNK

snyggaste jumpsuiten, verkligen såååå Jennifer – LÄNK

Baddräkten som du kan knyta på massa olika sätt 🙂 LÄNK

somriga träningskläder – LÄNK

vita byxor med rosa spets topp 😀 LÄNK TOPPLÄNK BYXOR

levis blir aldrig tråkigt – BYXOR TOPP

hoppas att ni gillar inlägget <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *