vårkänslor

Inlägget är i samarbete med Hööks

Även om snön fortfarande ligger på marken kan jag inte låta bli att längta efter riktig vår, ni vet när träden blir gröna, marken torkar upp och fåglarna kvittrar. I helgen spelade vi in en riktigt mysig hästvlogg där fokus låg på ridbyxor. För finns det något mer vårinspirerande än nya färglada och härliga ridbyxor? skulle inte tro det. Just nu har Hööks även 100 :- rabatt på alla ridbyxor, så det är bara att gå via DENNA länk så kommer ni direkt till Hööks.

Hailey och chloe har samma modell av ridbyxor som sitter otroligt skönt på, Hailey har testat dom vid flera ridpass och bara gett dom gott betyg. Chloe har stl 110 på sina, men jag vek upp dom nere vid benen så sitter som kanon i midjan. Mina byxor är som ridtajts fast jag upplever dom ändå lite tjockare och formar sig runt benen och rumpan på ett skönt sätt. Dessa finns i flera olika färger och jag valde såklart en riktig färgklick nu när våren förhoppningsvis är på ingång.

ha en fin dag alla !!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *