så rolig respons

Jag har varit lite halvdålig på att blogga och jag säger gång på gång att jag skall bli bättre, men det är inte lätt att hålla igång alla kanaler samtidigt. Dock är det oerhört kul när man delar med sig av sina ord och många går in och läser. Jag hoppas allafall att alla mår bra och att ni, liksom jag längtar efter vår och sommar. Satt nu och bokade in Falsterbo. I år kommer vi enbart vara där tis-tor för sen är vi på bröllop 🙂 här nedan är en vlogg från förra året

Tänk en dag där Hailey eller Chloe kanske rider där nere 😀 det hade varit mysigt. Planerna idag är att jobba av så mkt som möjligt, ut till stallet och sen ett möte i stan. Vad skall ni hitta på? 

falsterbo är trots allt alltid falsterbo 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *