längtar efter sommar

Nu är vi i det skedet där man glömt av hur vackra de gröna träden faktiskt är. Det slog mig häromdagen när jag fick se en bild från i somras. Det känns som en annan tid. Men snart är vi förhoppningsvis där, även fast snön faller utanför. Vi har mycket planerat nu under våren, på påsklovet åker vi till kläppen, sen spanien 23-30 april, maj kantas också av lite resor, både privata och arbete. Det är otroligt roligt att idag kunna arbeta med sociala medier på det sättet jag gör. Målet iår har varit att komma ut mer och föreläsa och den biten har också fått rullning, den 28 mars skall jag till hylte och föreläsa om näthat och nätmobbning på en fritidsgård.

Många frågar ofta hur det känns att många känner igen en, att många vet vem man är, om ”kändisskap” etc. Jag anser iof inte mig som en kändis. Men den absolut största anledningen till varför jag valde att satsa på mina kanaler är för att kunna göra skillnad. Har jag riktigt många följare kan jag göra skillnad, på riktigt. Det kan säkert vara svårt att förstå, men det är faktiskt sant. Men sen såklart, det går inte att leva på kanalerna enbart genom att sprida bra budskap, därför gör vi också roliga samarbeten. Men även dessa väljs ut med omsorg och vi tackar aldrig ja till något som vi inte kan stå bakom till 100 %.

Hoppas ni får en fin söndag och var rädda om er!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *