Man måste inte träna

Detta inlägg är i samarbete med Bubbleroom

Jag blir lite tokig i början av Januari, ni vet hur hela nätet exploderar av olika dieter, detoxer, träningskort etc. Jag blir inte frustrerad över att folk väljer att röra på sig och äta sunt. Det som stör mig är att det alltid måste ske i Januari. Är januari ett likamed god hälsa? Snarare tvärt om, jag har inte sett så mycket ohälsa som i Januari. Alla quickfixes som i slutändan rinner ut i sanden. Jag skall inte klappa mig på axeln och säga att jag inte varit där själv, I have och det har säkert större delen av alla er som läser också. Jag har egentligen bara ett råd till alla er som planerar att köpa gymkort nu, gör det inte. Det är ändå fullt på gymmen och motivationen byts ut på mot stress, utmattning och sjukdomar. För i januari är också kulmen för vinterkräksjukan och influensan, yum. Jag röstar alla dagar i veckan för fysisk aktivitet och goda levnadsvanor, men dom behöver som sagt inte ske i Januari, det är lättare att bibehålla en förändrad livsstil om man gör det vilken annan månad som helst, jag lovar.

Men om ni vill investera i något som allafall får mig på glatt humör så är det träningskläder. Och då tänker ni säkert, vad sjutton menar hon nu. Först skall vi inte träna sen skall vi köpa träningskläder. Men då skall ni veta det att jag har en garderob fylld av träningskläder och jag beträder aldrig ett gym. Däremot är de otroligt sköna att gå i, man kan köra små yoga pass hemma eller bara ha när man går en rask promenad 🙂 Sport:bh har jag när jag rider också 🙂 träningskläder kan få en på så gott humör och behöver inte förknippas med gym 🙂 här nedan är några av mina favoriter. Hope you like it och kom ihåg att vara rädda om era kroppar 🙂

Ni kommer till alla nyheter HÄR!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *