Hailey sköter städningen

Videon är i samarbete med Electrolux

Vi har fått möjlighet att testa senaste modellen av UltraPower Green, en sladdlös dammsugare från Electrolux. UltraPower Green är en grön dammsugare som underlättar vardagen då den är helt sladdlös. Vad menas då med grön dammsugare? UltraPower EUP8GREEN är en dammsugare gjord av 55 % återvunnen plast. Den klarar också upp till 80 minuter städtid innan laddning.

Dammsugaren är utrustad med Brushrollclean teknik vilket gör det enkelt att rengöra munstycket med ett enkelt tryck på pedalen. För vår del är denna dammsugare guld för de där vardagstillfällena när barnen bakar, eller leker med saker som lämnar små små smulor eller glitter och även play doh. Det är alltså ett lysande komplement till den stora dammsugaren.

Jag gillar att Electrolux satsar på nytänk, att satsa grönt och att de skapar produkter som underlättar vardagen. En funktion som är helt klockren nu på vintern när det mörknar redan vid 15.00 är att fram på dammsugaren sitter en LED lampa som lyser in i de allra minsta vrår.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *