fler föreläsningar

Så himla roligt, men igår fick jag ett samtal från en kompis till mig. Hon sitter i föräldrarrådet på hennes barn skola och de hade börjat diskutera nya aktiviteter. Där kom mitt namn upp och frågan som ställdes var om jag kunde tänka mig att föreläsa kring sociala medier, det sociala avtrycket samt lite verktyg för att hänga på nätet. Jag ser så mycket fram emot att få komma ut på skolor och träffa alla er som kanske följer oss men också kunna få fler till att förstå hur nätet faktiskt funkar. Både unga och gamla. Jag måste sätta mig och knåpa ihop en keynote tänker jag så jag har lite stödord. Oftast arbetar jag bäst genom att bara prata, hittills har jag inte haft ett enda manus, varken på bokmässan eller tubecon. Det hämmar mig mer än om jag bara kan prata från hjärtat.

MISSA INTE ATT PODDEN SLÄPPTES IDAG, EN HELOMVÄNDNING, DÄR LIVET TAGIT PLATS OCH FLYTTEN ÄR ETT FAKTUM! NI HITTAR DEN HÄR!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *