Sommar REA På KidsBrandStore

Alltså inte för att vara sån, men här på västkusten har vi nu i flera dagar haft helt underbart väder. Så länge som man väntat på sommar och värme och nu äntligen är det här. Det är underbart att släppa iväg barnen till förskolan i ett par nätta sandaler, t-shirt och shorts. På tal om sommarkläder så startar Kids Brand Store sin stora sommarrea idag. Av tidigare erfarenhet så är detta något ni inte vill missa 🙂 Jag tänker kika på lite somriga plagg från Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Emoi mfl. Jag har en liten förkärlek till just Ralph Lauren, tjejerna har flera klänningar och tröjor i det märket. Det jag gillar och som också tjejerna gillar är designen. Chloe tänker väl inte jättemycket på hur de ser ut, men hon är ändå väldigt bestämd med vad hon sätter på sig. Hailey däremot är väldigt medveten och även om jag till större delen köper alla hennes kläder är hon ofta med och bestämmer.


För er som inte vet eller känner till kids brand store, så är det en onlinebutik som numera också finns som fysisk butik på ett par ställen i Sverige. Bland annat, för er som bor på västkusten finns en butik på kungsmässan nere i Kungsbacka 🙂 Målgruppen är killar och tjejer i åldrarna 7-16 år, så för Haileys del är detta en butik som passar henne. Storlekarna är från 120 och uppåt 🙂 Man kan säga att KBS är som MQ fast för barn 🙂 utbudet är stort men jag vet att när REA:n startar är trycket enormt så vill ni säkra era favoriter får ni skynda er 🙂 ha en fin dag alla!

//samarbete med KidsBrandStore

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *