En dag vid poolen 

Idag hänger vi vid poolen hemma hos mina föräldrar 🙂 det är lyxen att ha en oas att åka till för havet är lite för kallt. Hailey är också på kalas idag i lilla edet så det passade bra att vara här 🙂 hailey fick välja helt själv idag och inte helt oväntat valde hon missminime 🙂 hon ser ut som en liten prinsessa ❤ 

Hoppas ni får en fin dag så hörs vi ikväll 🙂


Sol sol sol 🙂

3 kommentarer

  1. Oh så härligt

  2. Har du sett att bloggbevakning har skrivit om dig?

    1. Jennifer Reinhold

      det har jag, men lägger ingen energi på det, det hon skriver är upp till henne, dock är det beklämmande hur man kan låta kommentarerna flöda i varje inlägg. De är otroligt elaka och inte något jag vill förknippas med.

      kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *