Albert städservice 

Nu kommer ett inlägg som främst riktar sig till den som städar hemma och helst av allt vill slippa detta 😉 skämt och Sido. Men vi har bestämt oss för att ha hemstäd. Även fast att jag går hemma så vill jag lägga allt fokus på mina barn och inte på att städa. Jag är så otroligt pedant och det håller inte att städa hela tiden. Jag tycker att det är så oerhört tråkigt men gör det ändå. 

Jag valde Alberts städservice då jsg testat dom tidigare och alltid varit nöjd. De håller ett bra pris men tullar inte på kvalitét. Jag får själv välja vilka rengöringsprodukter jag vill att de skall används vilket är viktigt för mig. Jag behöver inte vara hemma utan de sköter allt med nyklar och larm. Alberts håller till i Göteborg med omnejd så vill ni testa tycker jag ni skall kontakta dom 🙂

  
Alltid fint i ordning 🙂 just nu har de kampanj på 139 :- i mån de två första månaderna, inga bindningstider 🙂 klicka HÄR för att komma rätt! 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *