5 saker jag inte kan sluta oroa mig för

Jag är en person med mycket känslor. Dock syns dom inte alltid och jag kan vara en tickande bomb insidan men utsråla ett lugn värre än ferdinand 😀 Jag tänkte lista saker som jag oroar mig för nästan hela tiden, jag är en sån person också som målar upp en katastrof bild så fort inte Robin svara i telefon. Jag vill inte ens tänka tanken när mina barn skall gå på sin första fest eller åka in till stan själva. Föreställ er en förklädd mamma med kikare och glasögon haha. Det lär vara jag om ett par år.

1. Jag kan inte sluta oroa mig för att det skall hända mina barn något. En hemsk sjukdom, en olycka hos dagmamman and so on. Denna ständiga oroa att de skall skada sig är oumbärligt. Jag försöker att värdera varje dag och visa så mycket kärlek jag bara kan åt mina barn.

2. Jag oroar mig för att inte räcka till. Det känns som en sak som alla mammor känner, detta ständiga dåliga samvetet. Ännu mer tror jag det blir med fler barn, man vill ge alla lika mycket, men det är näst intill omöjligt.

3. Jag oroar mig för att det skall hända mig något, exempelvis en bilolycka eller flygolycka där jag mister livet. Fy, hur skall mina barn klara sig? de har en fantastisk pappa, men bara tanken att mista min mamma får mig att bryta ihop.

4. Jag oroar mig för att bli gammal, det låter kanske klyschigt, men jag vill föralltid vara ung. Ni vet låten foreller young, den kan få mig att börja gråta haha. Jag är nog inte rädd för att bli gammal egentligen, men jag förknippar ålder med döden och jag vill verkligen leva och även om jag bara är 27 år har jag en lätt dödsångest.

5. Jag oroar mig för att mina barn inte skall tycka om mig. Fy jag kan nästan bli lite som mickan i solsidan haha. Har fasta regler när pappan är hemma och tullar på dom när han är bortrest :p nä men skämt och sido, men visst vill man alltid att ens barn skall älska än? man vill alltid vara den roliga föräldern som alltid hittar på skojigheter.

Vad oroar ni er för?

76pmjPafskf9dqDNONDkx9OEBSrP9ofm7s2N6plIGqc

Gillar ni min lista så kika även på dessa 🙂

6 klassiska skräckfilmer som egentligen handlar om din småbarnsvardag

6 situationer där babyarna är oumbärliga

10 punkter alla föräldrar borde (försöka!) följa

10 saker jag inte visste innan jag hade varit höggravid
Saker vänner utan barn inte förstå

 * Fördelar och nackdelar med att vara fotbollsfru

 *  8 bus man lär sig efter att man fått barn

11 kommentarer

 1. Jag är också orolig för att något ska hända min dotter, eller mig, hur ska hon klara sig utan mig
  Visst hon har mina föräldrar, sin moster, och visst hon har ju en pappa med men bor heltid hos mig så vet inte hur det skulle bli :-/
  Oroar mig också för att det ska hända resterande i min familj något mina föräldrar eller syskon 🙁
  Det är väl det jag ofta går och tänker på, eller när man ligger sömnlös p natten…

 2. […] listor: För och nackdelar med livet som fotbollsfru 9 knäppa saker på min förlossning 5 saker jag inte kan sluta oroa mig för 5 saker vänner utan barn lär förstå 10 saker jag inte visste innan jag varit höggravid  7 […]

 3. […] listor: För och nackdelar med livet som fotbollsfru 9 knäppa saker på min förlossning 5 saker jag inte kan sluta oroa mig för 5 saker vänner utan barn lär förstå 10 saker jag inte visste innan jag varit höggravid  7 […]

 4. […] listor: För och nackdelar med livet som fotbollsfru 9 knäppa saker på min förlossning 5 saker jag inte kan sluta oroa mig för 5 saker vänner utan barn lär förstå 10 saker jag inte visste innan jag varit höggravid  7 […]

 5. […] listor: 5 barnlögner mina barn aldrig ska få höra 5 saker jag inte kan sluta oroa mig för 5 saker vänner utan barn lär förstå 10 saker jag inte visste innan jag varit höggravid  8 […]

 6. […] listor: 5 barnlögner mina barn aldrig ska få höra 5 saker jag inte kan sluta oroa mig för 5 saker vänner utan barn lär förstå 10 saker jag inte visste innan jag varit höggravid  8 […]

 7. […] listor: 5 barnlögner mina barn aldrig ska få höra 5 saker jag inte kan sluta oroa mig för 5 saker vänner utan barn lär förstå 10 saker jag inte visste innan jag varit höggravid  8 […]

 8. […] listor: 5 saker jag inte kan sluta oroa mig för 10 saker jag inte visste innan jag varit höggravid  8 saker föräldrar borde göra […]

 9. Veronica

  Jag oroar mig för att min son ska bli ett av alla dessa stackars barn som bjuder till kalas men ingen dyker upp… Det verkligen knyter sig i magen bara av att tänka tanken

  1. frureinhold

   Ja fy, det är verkligen ngt som kan skapa oro. Nu hoppas och tror vi stt det inte blir så ❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *