Tävling i samarbete med sleepcarrier

När jag var på ett Event i våras hade jag turen att vinna en sleepcarrier. Den har blivit en favorit även hos oss och främst för chloe att sova i. Den fungerar som ett babynest just nu, men sen när hon blivit lite större är den perfekt som lekmatta. Jag upplever att chloe sover bättre när hon ligger nedbäddad i sin sleepcarrier och mycket beror nog på att den känns så ombonad och mysig 🙂

Jag har nu fått möjligheten att tävla ut en sleepcarrier till ett värde av 1695 :-

 

Kort info: Sleepcarrier är Framtagen för att underlätta för barns sömn, genom sina 4 funktioner görs den till alla familjers favorit. SleepCarrier rekommenderas av barnpsykologer då dess användning underlättar anknytningen mellan barn och förälder. Bland annat hjälper SleepCarrier mot kolik. SleepCarrier är en mjuklift som passar i nästan alla barnvagnars liggkorgar. Den medföljande selen gör att du enkelt kan bära ditt barn till sömn och på ett enkelt sätt lägga ned ditt barn utan att riskera att barnet vaknar. När du lagt ned barnet kan barnet fortsätta sova i SleepCarrier som Babynest eller så kan du fälla ned kortsidorna så att SleepCarrier blir helt plan som madrass att sova eller leka på.(källa

För att tävla:

1. Gilla sleepcarrier & en chic mammas bekännelser på Facebook

2. Kort motivering till varför du vill vinna!

För extra chans att vinna, dela inlägget som ni hittar på en chic mammas bekännelser facebooksida

Tävlingen avslutas 5 juni 00.00 Lycka till!

31 kommentarer

 1. Gillar båda på facebook! 🙂
  Jag skulle vilja vinna denna till min syster som väntar sitt andra barn nu. Hon är sjukskriven för tillfället och har en väldigt jobbig graviditet så det skulle vara så himla kul att kunna ge henne en väldigt fin present som uppmuntran och en påminnelse om att det inte är så himla långt kvar tills bebisen kommer 🙂

 2. Jag skulle vilja vinna åt en väninna vars son i magen har en defekt som innebär att de kommer behöva ta ut och operera honom långt innan bf, med följande eftervård på neonatalavdelning under en längre period. Jag tror att en Sleepcarrier skulle underlätta såväl på bb, som neo och sedan har de den som en trygg punkt när de väl får komma hem igen!

 3. Jennifer

  Jag har gillat! 🙂

  Jag önskar att jag får vinna en sleepcarrier eftersom jag flyttar till hus om 2 veckor och skall renovera hela sommaren. Lilla bebis ska komma mot slutet av sommaren. Det hade vart guld värt med en sleepcarrier eftersom vi kommer få fara och flänga lite under renoveringsperioden – då får iaf hon en trygg plats att sova på som hon känner igen!

 4. Lisa Wagerfors

  Skulle gärna vinna Sleepcarrier för att kunna välja var barn nr 4 ska sova. Har min 2åring hemma som behöver ett vakande öga och sällskap så att bära med bebisen vore toppen.

 5. Vilken bra grej! Här bäddas det med filtar i vagnen och är alltid ett meckande när vi stannar någonstans på promenaden och han sover och får väcka han varje gång

 6. I en snygg Sleepcarrier kommer babyn sova som en stock och mamman får vila.

 7. Jennie Johansson

  Snart kommer vår lilla pojke. Vi har samsovit med alla. I den beräkelsen att min sambo sover tungt och jag haft den lilla bebisen på sidan med kudde under madrassen. Naturligvis har detta gjort min sömna jätte dålig. Idag har vi fortfarande vår 4 åring hos oss också om nattem som ska samsas om plats. En sleepcarrier hade vart perfekt för säker sovning och för mig att stilla den ändå alltid rådande oron en mor har i kroppen iaf under natten. Att man sedan kan bära i den, använda som både sele och madrass gör den så bra för oss som snart är en familj på 5.

  (Gillat och delat på facebook)

 8. Isabella

  Jag vill vinna för jag tycker den verkar så himla smart och den är dessutom snygg! Har velat ha en sån länge och ska snart föda mitt första barn.

 9. Josefine Ekfeldt

  Jag vill ha en sleepcarrier för att den helt enkelt verkar super praktisk och så hade den varit helt suverän nu när jag bor på 3e våning utan hiss ☺️

 10. vill så gärna vinna till min lilla som ska komma i augusti, är nr 8 fött alltid små och denna hade varit perfekt för en liten en slippa tjock täcke i vagnen som jag har gjort med andra.

 11. sandra alexandersson

  Har trånat efter sleepcarriern länge men upptäckte finesserna med den då min första pojke började röra sig runt och inte alls va stilla någon längre stund. Gillar verkligen ide’n med ‘allt-i-ett’! Ju färre och samma saker som kan användas desto bättre blir livet på språng!

 12. Tredje barnet på tre år är beräknat i oktober. Nu har jag äntligen insett vad jag saknat till de två första!

 13. Therese Lönnerö

  vi har köpt allt begagnat till vår kommande mysbebis.. men inte ens en begagnad sleepcarrier får plats i den budgeten.. hoppas att vi vinner den gör vi i alla fall 🙂

 14. Åh vad jag skulle vilja vinna det här till min lilla prinsessa som är beräknad i augusti. Har kikat på en sån här mjuklift men har inte tagit mig råd att köpa den. Skulle vara så roligt att vinna den. 😀

  1. frureinhold

   Ååh en prinsessa vad roligt 😀

 15. Tina Carlström

  Åh en så underbar tävling.
  Skulle så gärna önska mig detta till min lille son. Den hade varit perfekt för honom att sova i. Han har svårt för att ligga i sin spjälsäng men sover gott mellan mig och sin pappa. Dock är vi oroliga att rulla på honom i sömnen, men i denna är han ju skyddad.
  Gillar och delar, Tina Carlström.

 16. Jag vill vinna för att kunna överraska mina vänner som väntar barn 🙂

 17. Önskar så att jag vann denna, för den verkar helt fenonenal och är dessutom grymt snygg!

 18. Min lilla tjej har kommit in i en period då hon helst bara vill sova i famnen. Då den här borde ge samma trygghetskänsla så skulle den verkligen uppskattas, både för att undvika gummiarmar och snedkropp för mamman, men även för att hon ska få möjligheten till att sova regelbundet och inte bara så länge hon ligger med tissen i mungipan och i min famn.
  Gillar och delar

 19. Jag vill ge denna till min syster som ställt upp för mig och framförallt barnen i vått och torrt. Hon är verkligen en klippa. Det vore underbart att kunna få ge henne denna som åtminstone en liten tack för all hjälp nu när hon får sitt egna lilla gostroll.

 20. Jag vill supergärna vinna den här fantastiska sleepcarriern. Jag kommer vara gräsänka mycket i sommar och höst och min bebis är beräknad till om tre veckor, så jag kommer ha en sprallig treåring och en nyfödd bebis hemma. Jag ser verkligen fram emot bebistiden men behöver alla hjälpmedel jag kan få för att det ska gå så smidigt som möjligt i vardagen och en sleepcarrier verkar vara en superbra lösning.
  Hoppas hoppas på vinst! <3

 21. Har gillat jag skulle vilja vinna för att överraska min vän att ge en sådan underbar present då hon haft det jobbigt av olika anledningar i graviditet där jag önska att vissa saker inte skulle få hända! Men hon har kämpat på å kommer bli en toppen mamma

 22. Stina Polvi

  Hejsan !
  Det låter ju toppenpraktiskt och lätt,
  detta skulle jag önska min bästa vän på alla sätt <3
  Att kunna ha nu med liten
  samt när lillan är större minsann <3
  Att skänka till en mamma, lite lätt sliten,
  av mig som njuter av hennes lilla gryn så grann <3

 23. Åh jag vill såklart också vinna med motiveringen att det verkar vara det smartaste som någonsin gjorts och jag har precis börjar jobba igen efter min mammaledighet, samtidigt som jag kommer att behöva den där om x antal månader 😉
  Tack för bra blogg! Jag delar på fb med för extra chansen!
  Trevlig helg!
  Mvh – Alexandra Alkanius

 24. Malin Forsberg

  Jag hade turen att få triss i pojkar, vad vore då inte underbart att få vinna denna fina och underlätta våran vardag, att bo på tredjevåningen är inte de lättaste med vagn å dylikt.denna skulle vara guldvärld hos oss.

 25. malin Mertala

  Jag vill vinna denna då jag är gravid med barn nummer 2 och vi är ofta borta hos vänner och släkt och reser en del också så denna vinst skulle vara toppen att vinna för oss då vi skulle använda den dagligen

 26. Maria Nordström

  Jag skulle vilja vinna till mitt barnbarn som kommer i augusti. Det skulle underlätta mycket för både bebis och övriga familjen då det är full rulle med två barn till. Mvh

 27. Åhhh denna skulle vara perfekt att vinna Då jag idag Går in i v.35+0, har jag ”otur” kan bebis komma tidigare och jag har ej hunnit få hem min vagn än. Så denna skulle vara en perfekt till bebis och mig.

 28. Gillar båda på FB !
  Jag vill vinna eftersom bebisen kommer om 10 veckor och en sådan sleepcarrier skulle passa perfekt i vårt liv 🙂

 29. Gillar på FB 🙂 Jag vill så gärna vinna en till min fina svägerska och svåger som väntar sin första bebis nu i sommar. Vi har själva haft liknande till våra barn och det har verkligen varit ovärderligt. Hoppas hoppas 🙂

 30. Min mans bror har blivit farfar till en superfin liten kille, vore underbart få komma o välkomna lilla killen till värden med denna fantastiska..
  De fick barn förra veckan och har inte så mkt ännu…

  Gillar sidorna och hoppas hoppas, förstå vilken lycka….

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *