Välkomna hit

Som ni märker om domänen pekats om så skall ni numera komma till en LOPPI blogg 🙂 från och med idag bloggar jag som topp bloggare hos LOPPI med inriktning Mode och livsstil. För att ge en snabb genomgång för er nya läsare vem jag är, kommer det här 🙂

Jag är en 26 årig tjej ifrån Kungälv, mamma till två underbara döttrar vid namn Hailey 4 år och Chloe född 21 april 2015, sen är jag även fru till en fantastisk man. Min blogg är en blandning av mamma/livsstils blogg och här kan ni följa vår vardag, mode, skönhet, hälsa och alla spännande utflykter. Jag är alltså toppbloggare på LOPPI och har en av Göteborgs största bloggar. Jag har en kandidatexamen i filosofi med inriktning pedagogik, vilket innebär att jag är examinerad hälsovetare med inriktning hälsopromotion, så har ni frågor kring det ämnet är det varmt välkommet. Jag har även en passion för fotografering och får ibland privilegiet att föreviga någons minne, även våra egna. Jag nöjer mig aldrig med lagom utan älskar att sätta lite extra krydda på vardagen.

Hoppas ni kommer att trivas här inne och jag är supertaggad inför den nya portalen 🙂

IMG_4394

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *