Brat Hailey

Det är på ett sätt skrämmande hur man präglar sina barn och idag fick jag det mer eller mindre bekräftat. Hailey satt med sin playdohoch när hon lekt klart hade vi playdoh på golvet och mer eller mindre överallt. Jag sa då till henne att städa ordning och göra fint. Hon började plocka de stora bitarna och la i dom i sina små askar igen. Men när det kom till småböset tyckte hon att det blev jobbigt. Jag sa då att hon får ändå anstränga sig lite och försöka. Då får jag denna kommentar

Hailey: men mamma, det kan städerskan ta när hon kommer

Jag: rynkar på näsan och säger till damen att hon minsann kan ta dammsugaren och själv dammsuga de sista bitarna

Hailey: tittar på mig precis som, allvar?! 

Men sen går hon och hämtar slangen och suger upp alla småbitar. Det skall dokumenteras att Hailey är 3.5 år och inte någon tonåring haha. Men men allt blev ju upplockat efter en liten diskussion och sen var det inte mer med det. Hailey mår mycket bättre idag och har endast lite hosta kvar. Vi har grejat hemma, varit i stallet och tagit en fika på mitt favvo café. Hailey valde en jordgubbe med smält choklad och kokos. Jag tog en snickerskaka (rawfood) med en ekologisk latte 😀 Vi har också hunnit beställa en ursöt jacka som Hailey kan ha till våren, ebay är verkligen the shit 😀

2 kommentarer

  1. Nathalie

    Helt bedårande jacka! Vart har du köpt den? Fanns det i strl 122/128 skulle görna vilja köpa en sådan till min dotter!

    1. En chic mammas bekännelser

      den är köpt från ebay och tror tyvärr inte att den fanns i 122/128 :/

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *