Hur uppfattar ni det?

Jag fick en kommentar för ett tag sedan, precis innan jag skrev mitt inlägg om anonyma mailadresser. Som jag misstänkte var det en bekant och jag konfronterade henne om det var hon som kommenterat vilket det var. Som svar fick jag att hon visste att jag skulle kolla upp IP adressen och att hon inte ville lämna sin mail för hon får spam då. Vilket jag köper. Men hennes kommentar var ändå något som jag funderat över och jag tänkte skriva den här så kanske ni som läser kan svara. Jag bad henne också att nästa gång skriva sitt efternamn och det gäller även er andra som inte vill lämna mail 🙂

Tycker det låter lite läskigt när du skriver om ditt barn på detta viset, inte första gången heller. Du verkar reflektera mycket över hennes utseende och jag tycker synd om henne för du studerar hennes drag så ingående och skriver om henne här på ett nästintill objektifierande sätt! Var glad att du har en frisk tös med tio fingrar och tio tår, visst hon läser inte din blogg, men, det är inte konstigt att unga tjejer mår dåligt pågrund av utseende ideal när man läser sånt som detta. – Pernilla Berkefors / Frankrike tidigare Lilla Edet!

Inlägget hon kommenterade på var det när jag hyllade Haileys änglahår och skulle göra allt för att bevara det så gott jag bara kan 🙂 Ni hittar det HÄR !

8 kommentarer

 1. Sofia LAITINEN

  På vilket sätt skulle det påverka undrar jag? Det är inte så att hon inte skulle få klippa sig när hon är 5år om han verkligen vill det! Herregud! Om människor bara kunde sköta sig själva 🙂 Och framförallt sina egna barn.

  Förstår att du är stolt över hennes hår men här i Sverige får man tyvärr inte ens va stolt över sina barn utan att det blir fel. My gaaad!!!

  Puss❤️

 2. Johanna Täng

  äh, lägg ingen energi på fina du

 3. Johanna Täng

  & SJÄLVKLART ska du vara mån och rädd om hennes hår Jennifer!<3 När hon kommer upp i våran ålder kommer hon att vara dig tacksam för det. Man ska ta vara på sitt utseende -punkt! även fast det är insidan som räknas i slutändan!
  Kram kusinen<3

 4. Johanna Täng

  I papperskorgen med sån skrot och yttrande skräp!!

 5. Men klart man får vara stolt över sin dotters hår och klart du skulle älska henne lika väl om hon hade tunt stipigt hår, tycker gott man får vara stolt över sitt barns hår. Isabelle har jättelånga mörka ögonfransar och dem är jag jättestolt över, skäms jag ej för

  kramar

 6. Madelene ambjörnsson

  Bara avundsjuka, inget å bry sig om!!❤️

 7. Jag älskar precis allt på min son, jag avgudar minsta lilla millimeter på hans kropp och alla egenskaper han har för han är det vackraste som finns för mig. Och jag är jätte stolt över hans personlighet och utseende, inget jag skäms för och jag ber ingen annan känna som jag. Vad jag tycker om och vad jag tycker är fint kan någon annan hata. Att du hyllar din dotter och saker kring hennes utseende är inget konstigt, för jag antar att du känner precis som jag gör för min son. Du gör det med kärlek.

 8. Jag tänker såhär att självklart älskar man sina barn och tycker de är finast i hela världen och det vet de om.
  Jag bekräftar också mina barn att de är fina.
  Men jag tror att det pernilla menar är att man inte ska bekräfta allt på våra barn. Tillexempel vi ska inte däga så smal och fin du är. Inte betona ord som smal, tjock mmm för det spelar ju ingen roll de är ju fina ändå. Betonar man dessa ord så lär sig barnen det. Jag vet!
  Jag har hela mitt liv varit det mulliga och tjocka barnet men när jag var liten var jag verkligen inte mullig eller tjock. Iaf inte på de bilder jag sett.
  Och nu har jag inte läst allt på din blogg läser lite då och då och jag tycker ju inte att du är sån som betonar smal/tjock.
  Fortsett du bekräfta henne att hon är fin. 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *