Mitt mirakel tips !

Jag måste tipsa er om ett schampoo som verkligen fungerar för oss med tunt skandinaviskt hår. Jag har provat otroligt många olika märken och detta är det som fungerat allra bäst för mig 🙂 Jag har använt samma märke i över 1.5 år nu och det säger ett och annat om produkten och märket. Jag använder alltid eller oftast revlon färgbomb också för att bevara håret och färgen ännu lite mer 🙂

Maria Nila Palett Shampoo Luminous Color 350mlEtt sulfat- och parabenfritt schampo för färgat hår som bygger upp, stärker hårets struktur och tillför glans. Granatäppleextrakt och Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler. Colour Guard Complex, Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler.Sulphate & Paraben Free100 % Vegan Ingredients Produced in Sweden Maria Nila Palett Conditioner Luminous Color 300mlEtt utredande balsam för färgat hår som mjukgör, återfuktar och motverkar statisk elektricitet. Granatäppleextrakt och Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler. Colour Guard Complex, Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler.Sulphate & Paraben Free 100 % Vegan Ingredients Produced in Sweden Maria Nila Palett Masque Luminous Color 250mlEn skonsam behandling för färgat hår som återfuktar, ger näring och ett silkesmjukt resultat. Granatäppleextrakt och Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler. Appliceras i nytvättat hår. Låt verka 3 min. För en mer djupverkande effekt – applicera i handdukstorkat hår och låt verka 5–10 minuter. Skölj ur och avsluta behandlingen med ett balsam. Colour Guard Complex, Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler.Sulphate & Paraben Free100 % Vegan IngredientsProduced in Sweden

Detta kit hittar ni HÄR

Ge nytt liv till färgat hår med denna 3-in-1 inpackning från Revlon Professional. Den innehåller färgpigment vilket gör att du snabbt och enkelt kan fräscha upp din hårfärg hemma.Färgat hår behöver extra vård för att hålla sig starkt, vackert och behålla färgen länger och denna inpackning är perfekt för det.Användning:Applicera i handdukstorkat hår. Fördela krämen i håret med hjälp av en kam eller med fingrarna. Låt inpackningen sitta i tre minuter, skölj sedan noga. Använd gärna handskar.

Denna mirakelprodukt hittar ni HÄR tillsammans med andra färger 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *