Arbetssökande

Som ni vet är jag nu klar med min högskoleexamen och det är dags för mig att börja söka jobb. Jag har redan slängt ut lite krokar, men eftersom min blogg ändå finns som reklamplats tänkte jag passa på att skriva lite här också. Om det finns ett företag som söker det som jag har får ni gärna maila mig på Jenniferreinhold88@gmail.com. 

Hej

Mitt namn är Jennifer Reinhold och jag är 25 år och bor tillsammans med min man och dotter i Kungälv sedan 2012. Jag är nyexaminerad på Högskolan väst på programmet hälsovetare med inriktning hälsopromotion. Jag har en kandidatexamen i filosofi med inriktning pedagogik. Min främsta kompetens är min goda förmåga att arbeta tillsammans med människor och se lösningar istället för problem. Jag är social och med en positiv inställning till de utmaningar som jag möts av. Av tidigare arbetserfarenheter har jag lärt mig att arbeta i team, vara flexibel och ha ett öppet sinne för förändring och utveckling. Jag värderar det positiva samspelet med andra människor högt. Jag är också väldigt serviceminded vilket jag ser som en stor resurs i arbete med andra människor.

Min utbildning har präglat mycket av mitt sätt att tänka kring individ, grupp och organisationer. Hälsopromotion är programmets huvudområde och är ett samlingsbegrepp för kunskap som hämtar sin teori från områden som till exempel folkhälsovetenskap, pedagogik, psykologi, organisationsteori, sociologi och statsvetenskap. Genom min utbildning fick jag kunskap om hälsa och hälsoarbete med fokus på arbetsliv och befolkningens hälsa men även inblick i hälsa på global nivå. jag har bland annat lärt mig att praktiskt genomföra nulägesanalyser av hälsoläge, planera insatser för förbättrad hälsa, genomföra och följa upp hälsofrämjande insatser. Jag har utvecklat såväl analytisk förmåga som strategisk och praktisk kompetens för att arbeta med hälsofrågor.

Jag hoppas att jag kan vara den ni söker !

Utbildning

* Gymnasienivå, samhäll/samhäll

* 60 hp på lärarprogrammet med inriktning gymnasie inom ämnet historia/samhäll

* 180 hp hälsovetare med inriktning hälsopromotion

Språk

* Svenska modersmål

* engelska flytande i både tal och skrift

* spanska grundnivå

Arbetslivserfarenheter

Jag har arbetat inom service, pedagogik, kontor, försäljning etc. Referenser från företag finns att få vid intresse.

It kunskaper

* goda kunskaper i officepaketet

* goda kunskaper inom sociala medier, där jag bland annat driver denna blogg sedan 2007 och  ett instagramkonto (frureinhold) som jag är aktiv på dagligen.

Körkort

* B – körkort sedan 2007

Jag hoppas att jag kan vara den ni söker och jag är öppen för förslag, jag har en hög arbetsmoral och tar mina arbetsuppgifter på högsta seriösa allvar.

På återseende

Mvh

Jennifer Reinhold

20140607-172019-62419584.jpg DSC00097

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *