C-vitamin boozt

Två gånger i veckan ger jag min hud en riktigt C-vitaminboozt, jag fick när jag var nere på body shop i kungälv med mig en liten provask med C-vitamin peeling som ger huden en ny lyster med hjälp av helt fantastiskt rena och fina råvaror. Hon i butiken förklarade hur varje bär handplockas och väljs ut med omsorg för att sedan fylla denna produkt. Jag testade produkten hemma och kände direkt att ja ja ja. Hon tipsade om att massera in peelingen med cirkelrörelser och sedan låta den sitta kvar i ca 10 minuter. Efter det skall man skölja av försiktigt med ljummet vatten, torka och sen på med en återfuktande kräm. Jag har ganska så grov hy, eller det är egentligen fel ord. Men jag har lite större porer vilket gör att min hud mår så mycket bättre av en peeling. Alla hudtyper mår nog egentligen bra av peeling, dock är det viktigt att tänka på att har man känslig hy skall man inte vara där och riva för mycket, utan använda en peeling som passar för just dig. Dock tror jag att just denna C-vitamin boozt peelingen passar de flesta. Bara att vissa kan använda den oftare än andra. För er som vill testa finns det provförpackningar att köpa, om ni redan är sugna på en stor finns såklart det med 🙂 Bli även medlem i the body shops kundklubb där ni kan ta del av en massa härliga erbjudanden 🙂

Små mikropartiklar av mineralen granat ger en grundlig exfoliering, lagom att använda en gång i veckan. De sköna partiklarna hjälper till att ge huden en jämnare yta och ton. Innehåller extrakt av camu camu (med naturens högsta koncentration av C-vitamin)

12075m_z

83293m_z

84729m_z

NI hittar hela C-vitamin serien HÄR ! 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *