godmorgon

idag är det skarpt läge :p nä men idag skall vi få första bedömningen på C-uppsatsen och jag hoppas verkligen att vår handledare är nöjd med det vi gjort än så länge. Vi skall även prata om vilken typ av resultatredovisning som är att föredra. Ni som inte skrivit en C-uppsats skall veta att det är en pain in the ass, det är så sjukt mkt detaljer som man måste tänka på och inte missa. Det var igår 1 månad kvar innan inlämning så nu är det bara att kämpa så gott vi bara kan 🙂

Hailey mår mycket bättre idag, ingen direkt feber att tala om (vad det känns) och hon säger själv att hon är frisk. Vi får se hur hon mår under dagen. Robin kommer hem vid 12 och då kör jag upp till thn, mötet är kl 14.00 och sen efter det får jag se om vi skriver ngt eller väntar tills imorgon 🙂 Kan nästan inte fatta att vi snart är klara 😀 vi är så himla duktiga.

Solen lyser fint idag med, men om jag förstått saken rätt skall det bli sämre väder under dagen :/ trist men tyvärr har vi inte den turen med sol året om här i Sverige. Påtal om ingenting, så beställde jag ett vitt och ett ljusrosa CND vinylux och jag fick ett leveransbesked redan igår så förhoppningsvis kommer de inom ett par dagar 🙂 Det skall bli superspännande att testa detta lack och som ett toppen bra komplement istället för gellack 🙂

Jag har inget bra kort att lägga upp till er så får bli en goding på Hailey och Deni <3

IMG_6565

IMG_6641

IMG_6598

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *