härliga färger

Ååhh är det påsk snart eller är det påsk snart 😀 igår fick jag hem Haileys påskkort och igår köpte jag även hem mina första gula tulpaner. Jag fick sådan inspiration härifrån att bara fylla hemmet i härliga färger. Jag själv var helt klädd i rosa detaljer och det kan nog få vem som helst att samla lite extra energi. Det gick bra i skolan idag och jag fick suttit i biblioteket en stund innan jag åkte hem. Det känns så himla bra med c-uppsatsen än sålänge, för varje lektion får man mer rätsida på allt som är viktigt och vad allt innebär. Jag känner att allt jag lärt mig på 2 månader har verkligen varit betydelsefullt. Det känns som att det på något sätt är mer på riktigt nu än innan, att detta verkligen betyder ngt. Visst det har väl den övriga utbildningen gjort också, men C-uppsatsen leder ändå till en kandidatexamen och bara det ordet är ju grymt 😀

image

visst ser det härligt ut, ni hittar allafall sidan HÄR om ni också vill ha lite inspo 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *