godmorgon

det är inte lätt att gå upp ur sängen på morgonen när både hailey och robin sover som stockar. Jag är även otroligt trött och lär få hinka en hel del kaffe innan jag vaknar till liv på riktigt. Idag har vi bara lektion mellan 9-12 och sen efter det skall jag sitta i skolan en stund och skriva på arbetet. Det blir bara några justeringar idag och så skall vi skriva mer nästa vecka 🙂 vädret är som det är, supertråkigt. Men det hade nog känts ännu tråkigare att åka ifrån hemmet om det vore strålande sol och vindstilla. Robin och Hailey skall vara hemma och leka idag, jag vet inte hur hon mår, men natten har gått bra, dock sover hon väldigt länge nu på morgonen så man vet ju aldrig om febern har kommit tillbaka. vi hörs under dagen alla fina <3

image

image

image

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *