Godmorgon

Nu har jag lämnat in min pilotstudie och nu får jag helt enkelt ta helg. Jag sitter i soffan, med kaffe i ena handen, musiken i öronen och försöker planera min dag. Jag skall snart slänga in en tvätt, börja städa här hemma, slänga upp lite saker till försäljning. Måste verkligen rensa upp och sälja/skänka. Har både barnkläder och vuxenkläder, antingen om jag slänger upp en bloppis här eller om jag lägger upp det på kungälvs köp och sälj 🙂 Jag skulle behövt ha en garagesale haha, det är illa hur mycket som jag verkligen måste göra mig av med, men som jag aldrig får tummen ur att fixa. Idag kommer i allafall min älskade man hem och jag längtar så efter honom. Solen lyser fortfarande utanför, men vad jag sett på vädret skall det bli ösregn lite senare idag 🙁 jag vill inte, men what to do. Jag och hailey cyklade allafall till dagmamman idag, bara för att få lite frisk luft och en liten urladdning, mina ben bultade när jag kom hem och hjärtat slog. Jag har saker som jag hade velat dela med mig av till er, om mig, men jag vet inte om jag skall vänta eller helt hålla det utanför bloggen. Det handlar enbart om mig så nej ingen bebis eller så, utan något annat. Vi får se 🙂 men i vilket fall som helst så är jag så glad att jag har bloggen och jag är så glad för att ni som tittar in här varje dag <3 ni är mer än bäst !

image

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *