Godnatt

Det blir en tidig sänggång idag och det känns väldigt bra 🙂 för en gång skull är kl bara 22.00 när man är färdig med alla sysslor som skall göras innan dahen är slut. Ibland kan jag avundas dom som bara har sig själva att ta hand om. Inte behöva planera för två eller ibland tre varje dag. För så ser det faktiskt Ut. Varje dag måste jag se till att haileys väska är packad med allt vad det innebär, jag lägger alltid fram kläder tl oss båda dagen innan för att underlätta. Sen varje morgon är det upp fixa dona frukost etc etc sen passa tid för lämning, inga diskussioner in med allt och iväg. Sen lämna puss hej då mamma kommer sen, upp till thn som tar ca 45 min. Sen alltid ha telefonen på sig ifall ngt skulle hända med Hailey under dagen, ständig stress hos mig.  Skolan slutar och hem för att hämta den lilla busugen, vissa dagar med panik för all skola och vissa dagar hur lugnt som helst. nu låter det som jag inte har någon man, men jodå han finns och gör minst lika mycket som Jag. Problemet med mig är att jag har ett sånt kontrollbehov som gör att jag måste ha koll på precis allting. Indirekt får jag skylla mig själv att jag bitvis rasar för att min hjärna ballar ur. Men det jag vill komma fram till är att det hade varit intressant att byta liv med någon som enbart har sig själv att tänka på. Det kanske inte är någon skillnad alls, men känslan är ändå så. Jag älskar mitt liv och jag älskar allt runt omkring men just nu är dy verkligen en prövning med kandidaten hägnandes runt än och en familj att finnas för. Flummigt inlägg och säkert osammanhängande, bloggar från mobilen. Men godnatt alla och stor kram tilL er ! 

image

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *