Lyko.se

Som ni redan vet är jag en trogen lyko.se kund. Vad jag än handlar inom kosmetik, hårvård och nagelvård kollar jag alltid på lyko först.  Jag tänkte göra ett inlägg där jag presenterar allt jag använder dagligen för mitt hår framförallt men också presentera lite smink. För det första och som många av mina läsare redan vet använder jag Maria Nila palett schampoo och balsam (för färgat hår). Jag schamponerar alltid två gånger varje gång jag duschar, först för att lösa upp all smuts och sen skölja ur det ordentligt. Nästan varje gång jag duschar använder jag revlon färginpackning. Det varierar lite hur länge jag låter den sitta i, men alltid mer än 4-5 minuter och uppsatt i en tofs. Perfekt att tvätta kroppen, skrubba eller raka benen, alla har vi väl våra rutiner 🙂 Efter inpackningen tar jag alltid i balsam och sköljer ur nästan direkt, detta för att sluta håret efter inpackningen.

image

Efter duschen återfuktar jag alltid huden från topp till tå. Håret får minst en gång i veckan en dos av olja, oavsett årstid återfuktar jag håret. På vintern är det torrt ute och håret tar stryk, men på sommaren, allafall här på västkusen får håret stå ut av endel saltvatten som också torkar ut. När jag stylar och fixar med håret kör jag på matrix design pulse värmeskydd som passar mitt hår kanon då det inte tynger ner.

18-970_1

I sminkväg vill jag just nu lyfta min foundation som jag är otroligt nöjd med. Jag har clarins everlasting foundation som är long lasting foundation som håller hela dagen och som inte blir varken kladdig eller kakig.

Förutom att lyko har ett stort utbud, har de riktigt bra service, snabb leverans och aldrig några krångel. Jag har hittills aldrig blivit besviken och det lär jag inte bli heller.

Skärmavbild 2014-01-30 kl. 18.06.54

så friskt och välbevarat som mitt hår är nu har det aldrig varit. Alla kan ha ett friskt hår om man bara tar hand om det 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *