inbrott

För er som inte vet eller har uppmärksammat det så bor jag i kungälv. Det är en förort och ligger ca 2 mil från Göteborg. Det är en mindre stad men med det mesta man kan önska. Det som jag saknar är väl ett större köpcentrum, men annars har det de mesta och sen har vi göteborg ett stenkast härifrån. När vi flyttade hit fick vi inbrott i vår bil efter bara några veckor, jättetråkigt men efter det har vi klarat oss bra. Dock har det börjat härja en inbrottsvåg här i området. När vi hade en försäkring gubbe här för ett tag sedan gick vi igenom husets tätskikt, olika säkerhetsåtgärder och bland annat val av ytterdörrar. Han rekommenderade oss att sätta in inbrottssäkra ytterdörrar. Tydligen var vår ytterdörr fullt godkänd, men att det fanns andra dörrar som var ännu bättre. Nu har vi precis bytt dörrar och får nöja oss med det, men om vi skall byta igen eller sätta in ytterligare fler lås tänker jag lyssna på försäkringsmannen och sätta in det dem rekommenderade.

Det är otroligt obehagligt att läsa lite då och då om inbrottstjuvar som tagit sig in i husen medan familjen sov eller kommit hem från arbetet och hela huset är upp och ner. Det är nog en av de värsta mardrömmarna. Jag kan även rekommendera alla att skaffa larm, det skrämmer bort många tjuvar : )

Skärmavbild 2014-02-25 kl. 22.16.34

Galet fräcka ytterdörrar 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *