Argi +

När vi var på boozt i höstas fick vi en goodiebag med en massa fina saker i. Bland annat fick vi argi + pulver som jag inte reflekterat över förens i lördags. Robin tog fram burken och började läsa om den. Han kom bland annat in på denna bloggen och läste upp för mig allt bra som denna produkten gör. Jag tyckte att det lät väldigt bra och istället för att äta alla de andra vitaminer som jag gör varje dag har man flera viktiga vitaminer, antioxidanter etc samlat i ett och samma pulver. Smaken var också riktigt god, som en frukostjuice eller en boozt innan träning. Det var tydligen väldigt bra för människor som hade högt blodtryck då det hjälpte blodet att pumpa runt lättare osv. Läs mer på bloggen som jag länkade ovan eller på andra sidor 🙂 Burken kostade ca 600 :- och räcker till 30 portioner, men det blir bara 20 :- per dag. Både jag och Robin kommer i allafall att köra på detta 🙂 hittade en sida från usa som sålde, tror även att de skickar WW.

03ddbba29df711e3a5840ee091584d74_8

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *