Vårmössan beställd

ÅÅh Nu är Haileys mössa inför våren beställd. Det är en tjej på Tjörn som syr egna mössor och mycket annat fint. Företaget heter Amalia tjörn och har en facebooksida som ni hittar HÄR. Jag gillar att köpa saker som inte finns precis överallt 🙂 Det blir en mer personlig touch på saker och ting 🙂 När jag ändå tipsar om amalia så vill jag tipsa alla om min fina svägerska som också syr egna barnartiklar, hon är helt fantastiskt duktig och kan varmt rekommendera alla hennes produkter 🙂 Stylebystella hittar ni här 🙂 

1962681_319958801462523_1382467397_n

Visst är den vårigt härlig 😀 snart är fjärillarna här och alla fina färger kommer tillbaka till oss efter denna mörka höst och vinter. Här är också ett kort på min vackra helt underbara dotter <3

image

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *