Sol och sand

Nu är jag hemkommen efter 1 h solterapi ute i ytterby. Det var min syster som bjöd mig på detta och jag kan ju inte annat än att tack och ta emot. Vi var på detta för ett år sedan snart och det är så sjukt uppiggande. Eller uppiggande kanske är fel att säga när man väl ligger där, både jag och jessica stensomnade efter ca 15 minuter, men efteråt känner man sig ändå piggare inombords. Detta långa mörker som vi svenskar få dras med är långt ifrån enkelt för många och om lite solterapi kan få en att känna sig ytte pytte lite piggare är detta ett solklart alternativ :p Även en spraytan hade suttit fint för hjälp vad blek jag är just nu. Låg i solstolen med bikni och shorts, det lyste om mig :p Vill ni veta mer om sol och sand kan ni klicka HÄR 🙂

Skärmavbild 2014-02-24 kl. 20.30.01Skärmavbild 2014-02-24 kl. 20.30.34

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *