Lancome

Med raketleverans från beautyplanet fick jag idag hem min nya rengöring och fukt från lancome. Det skall bli spännande att testa något helt nytt och jag hoppas att jag skall bli nöjd. Jag vill ändå säga att jag är nöjd med priset även om det är mycket pengar. Rengöringen kostade ca 250 :- (butikpris 300 🙂 200 ml men då rengör det både ögon och ansikte på ett skonsamt sätt, hoppas att den gör det vad den lovar. Finns inget värre än rengöringar som inte tar bort allt smink. Fuktkrämen var lite dyrare och gick på ca 449 :- (butikpris ca 600 🙂 men med dessa priser hade jag även 10 % från ord priser eftersom att jag är student 😀 Kan varmt rekommendera beautyplanet då leveransen gick på mindre än 2 dagar. Beställde i fredags och fick grejerna idag 😀

image

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *