be my valentine

Som ni vet lever jag för kärlek, jag tror på äkta och evig kärlek, jag tror på kärlek vid första ögonkastet, jag tror på ödet. Jag och Robin är ett tydligt exempel på kärlek vid första ögonkastet, även om vi inte förstod det 2004 så var det så självklart när vi träffades den 15 november 2008. Det som hände i min kropp när jag fick se honom komma körandes in på hedens parkering och plocka upp mig. Där och då visste jag, det gick inte att gå miste om, kroppen sparkade bakut och känslorna var obeskrivliga. Vi var menade att träffas 2004, båda kom till cybergymnasiet av en slump, vi hamnade i samma klass av de val vi gjort i högstadiet. Om inte det är ödet så vet jag inte vad som är. Jag kan ibland sitta och nypa mig i armen, för någonstans måste jag drömma. Jag är som ni vet i en svacka i livet just nu, eller svacka är fel att säga, men jag tampas med väldigt mycket ångest. Jag har under mina tonår tampats med ångest, depression och ätstörningar vilket gör mig extra rädd när ångestkänslan kommer då jag inte vill bli så dålig som jag en gång var. Nu vet jag att det inte kommer ske, men alla som någon gång varit sjuka vet hur otäck känslan kan vara när man känner något som påminner om mycket smärta. Men nog om det, jag är väldigt privilegad att ha det såhär bra som jag faktiskt har det. Jag blir älskad för den jag är och jag kan ge kärlek till människor i min omgivning. Jag får utbilda mig till något som jag brinner  för, min man ges möjlighet att jobba för det han vill och min dotter får vara hos den absolut goaste och snällaste dagmamman. Jag vet att livet inte alltid tuffar på utan några bumbs på vägen, men det är när dessa bumbs kommer som man får fråga sig själv vad som är värt något i livet och det viktigaste för mig är helt klart kärlek. Kärleken till varandra, kärleken till ens barn, ens omgivning och kärleken till livet. Jag önskar att alla skulle få leva tryggt, fyllda med kärlek, fyllda med möjligheter. Världen ser inte ut så, långt ifrån, det gör ont i mig att veta att barn far illa, det gör ont i mig att se familjer splittras pga krig. Jag kommer att ägna mitt liv till att alltid försöka hjälpa människor, både i det stora hela men också med små vardagliga ting.

Idag kommer vi att göra det extra extra mysigt fredagsmys, det blir taccos ihop med hailey och hjärtan i mängder, sen skall jag köpa lite chokladhjärtan och kanske även baka lite kolahjärtan. Till kvällen skall jag och robin äta räkor, öppna en flaska rött vin som vi fick igår med ett stort hjärta på. Helgerna är heliga för oss och vi försöker alltid ha myspys, hailey brukar säga att idag är det fredagsmys, imorgon lördagsmys och sen söndagsmys :p gullungen.

gillar denna låten så otroligt mycket !

imageimage

Hailey hade med sig sin alla hjärtansdag present som hon fick av sin mormor och morfar igår till dagmamman, måttligt stolt 😀

2 kommentarer

  1. Du och din dotter är ju så otroligt fina! Helt underbara ögon du har 🙂

  2. Du och din dotter är ju så otroligt fina! Helt underbara ögon du har 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *