Leighton Meester for nelly.com

Wiee! I år firar Nelly.com 10 år i mode branschen. Födelsedagsfirandet startar den 24 februari och sker i sann Hollywood-anda genom Nellys största kampanj någonsin, frontad av amerikanska skådespelerskan och sångerskan Leighton Meester.

Häng med nelly.com på resan till Hollywood Hills i LA tillsammans med Leighton Meester. Med utsikt över Downtown LA visar Leighton upp sina favs ur Nelly´s vår- och sommarkollektion. Leightons kollektion bjuder på skyhöga klackar, nitar, läder och snyggt mönstrat.

Som sagt.. Online 24/2. Backstage reportage dyker upp så sajten redan IDAG.

Skärmavbild 2014-02-14 kl. 14.41.14

För er som inte riktigt har koll på vem Leighton är, så är det Blair i gossip girl. Jag har precis börjat se om gossip girl på nytt via netflix och jag tycker verkligen om serien. Inte bara för handlingen, men också för det helt sjukt snygga kläderna. Det skall bli spännande att se vad nelly.com presenterar ihop med Leighton 🙂

Skärmavbild 2014-02-14 kl. 14.43.54

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *